Пт, 2024-04-19, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:23
Бойовики 4 рази відкривали вогонь, після опівночі обстріли припинили. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

З 18 години і до опівночі, провокуючи українських військових, незаконні збройні формування кілька разів обстрілювали позиції сил АТО.

Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Так, на Артемівському напрямку близько о пів на 7-му вечора по опорному пункту сил АТО у селищі Луганське бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

А о 20.25 на Луганщині найманці з гранатомета били по позиціях українських військ у районі населеного пункту Щастя.

"Крім того, з 21.05 і до 23.10, з боку Спартака злочинці обстрілювали наші підрозділи на південь від Авдіївки з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні штабу.

Загалом упродовж 8 вересня проросійські бандформування 4 рази порушили перемир’я.

Сьогодні, 9 вересня, з опівночі і до 6 ранку, випадків застосування ворогом зброї не було.

Нагадаємо, 26 серпня в Мінську Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей домовилася про припинення вогню на Донбасі з початком нового навчального року в школах.

29 серпня бойовики вперше не використовували озброєння калібру понад 100 мм.

Штаб АТО останнім часом відзначає стабілізацію ситуації на Донбасі. За даними Спільного центру контролю і координації, режиму припинення вогню повністю дотримуються обидві сторони конфлікту.

А ось моніторингова місія ОБСЄ не підтверджує повного дотримання перемир'я.

При цьому президент Петро Порошенко заявив, що 5 вересня - "перший тиждень, коли на фронті не стріляють і коли нарешті почали працювати Мінські домовленості".

9 вересня в штабі АТО заявили, що кількість обстрілів сил антитерористичної операції з боку бойовиків в даний час мінімальна за останні півтора року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, опівночі обстріли, бойовики 4 рази | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]