Чт, 2024-03-28, 14:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
"Динамо" перемогло "Маккабі" і вийшло на перше місце в групі. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Хайфі 29 вересня відбувся матч 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому найсильніший клуб Ізраїлю "Маккабі" (Тель-Авів) приймав київське "Динамо" і програв з рахунком 0:2.

Доля матчу була вирішена вже в перші 5 хвилин гри, пише УНІАН.

Кияни потужно розпочали матч, і вже на 4-й хвилині Андрій Ярмоленко скористався шикарним пасом з глибини поля Дерліса Гонсалеса і ударом впритул зі штангою увігнав м'яч у сітку - 1:0. А на початку другого тайму Гонсалес віддав не менш красивий пас Жуніору Мораєсу, який забив другий гол - 2:0.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції зазначив, що задоволений грою своєї команди в матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі" (Тель-Авів).

"У команді зібрані дуже індивідуально сильні футболісти. Вони скористалися нашими підказками. На полі все було непросто, особливо важко далися останні хвилини. Я радий, що вони витримали і домоглися перемоги", - резюмував Ребров.

Говорячи про вдалі дії Гонсалеса тренер зазначив: "Напевно, для цього ми і брали цього гравця. Згадайте, скільки часу потрібно було Ярмоленку, щоб він заграв. Ми віримо в цього футболіста. Сьогодні він зіграв на команду".

А оцінюючи суперника, Ребров сказав: "Ми сьогодні побачили трохи інший склад. Але не думаю, що вони чимось здивували. Вони грали вдома, намагалися контролювати м'яч. Ми намагалися відібрати м'яч і контролювати гру. У другому таймі це вийшло. Думаю, що "Маккабі" проводило дуже хороші контратаки. Але ми їх добре припиняли. Не вважаю, що "Маккабі" грав від оборони".

Турнірне становище: "Динамо" - 4 очки, "Порту" - 4, "Челсі" - 3 очки, "Маккабі" - 0.

Ліга чемпіонів. 2-й тур.

"Маккабі" Тель-Авів - "Динамо" Київ 0:2

"Порту" - "Челсі" - 2:1

"Зеніт" - "Гент" - 2:1

"Баварія" - "Динамо" Загреб - 5:0

"Барселона" - "Байєр" - 2:1

"Ліон" - "Валенсія" - 0:1

БАТЕ - "Рома" - 3:2

"Арсенал" - "Олімпіакос" - 2:3

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, у Львові донецький "Шахтар" прийматиме паризький ПСЖ. Початок трансляції на телеканалах "Україна" і "Футбол 1" о 21.45.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: перше місце в групі, динамо, Маккабі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]