Пт, 2024-03-29, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:43
Експерти: коаліцію збережуть в обмеженому форматі
Інші останні Політичні новини

Коаліцію у Верховній Раді спробують зберегти в обмеженому форматі. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"Рішення "радикалів" є грою на випередження. Вони розуміють, що прокуратура може прискорити подання на зняття недоторканності з деяких їхніх представників", - сказав експерт про вихід фракції Радикальної партії з коаліції.

Він вважає, що коаліція може працювати і без "радикалів".

"Чи лишаться інші фракції? Вчора ніхто не збирався подавати на розлучення. Це питання для "Батьківщини" і "Самопомочі". Якщо вони залишаться, то ніяких драматичних наслідків не буде, коаліція буде працювати. А якщо ні - виникне дуже серйозна проблема", - зазначив Фесенко.

За словами політолога, у разі виходу цих політсил доведеться створювати нову коаліцію. "А якщо не вдастся, тоді - дострокові парламентські вибори. Така альтернатива", - зауважив він. ""Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт" будуть боротися за збереження коаліції, нехай і в обмеженому форматі", - додав експерт.

Інші два учасники, на його думку, вирішуватимуть долю коаліції після місцевих виборів в залежності від їх результатів.

"Зараз розпочнуться активні політичні консультації всередині коаліції. Скоріше за все, її спробують зберегти. Інакше виникнуть дуже непрості виклики. Це додатковий чинник нестабільності. І це мають розуміти учасники коаліції", - резюмував Фесенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: обмежений формат, експерти, коаліція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]