Сб, 2024-04-20, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Канал контрабанди брендових товарів на Одещині перекрили. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Контрабандний канал переміщення товарів через митницю, у тому числі заборонених до обігу на території України, виявили співробітники міліції в Іллічівську Одеської області. Про це 13 вересня повідомили у відділі зв'язків із громадськістю Одеського обласного УВС.

"Встановлено, що посадовці митного комплексу вступили у злочинну змову з працівниками митного поста і представниками приватних структур заради незаконного переміщення через кордон України товарів, що підлягають митному оформленню і вилучених з вільного обігу. При виїзді з митного комплексу правоохоронці затримали 12 вересня велику фуру, завантажену товарами фірм Аrmаnі, Adidas, Dolce&Gabbana, Paul&Shark та інших", - зазначили в міліції.

Своїми діями правопорушники завдали матеріальної шкоди державі в особливо великих розмірах. За цим фактом працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.5 ст.191 (привласнення майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в червні на Одещині затримали 18 в’єтнамців, які шили одяг у підпільному цеху.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Одещина, контрабанда брендових товарів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]