Пт, 2024-04-26, 05:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Кличко може віддати голоси у мажоритарці Об'єднаній опозиції
Інші останні Політичні новини
Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко готовий, у разі потреби, віддати голоси з мажоритарних округів Об’єднаній опозиції, повідомляє прес-служба партії.

Про це Віталій Кличко заявив під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів щодо конкуренції кандидатів у депутати від "УДАРу" та Об’єднаної опозиції у мажоритарних округах.

"УДАР" взяв на себе зобов'язання зняти своїх претендентів, якщо вони будуть мати меншу популярність. Правда, поки ми зробили це в односторонньому порядку, у відповідь же чуємо чергову порцію критики і відвертої бруду - мовляв, партія "УДАР" та її лідери ще дуже молоді і недосвідчені в українській політиці", - розповів про роботу над списками Віталій Кличко.

Кличко повідомив, що підтримує принцип "один округ - один кандидат від опозиції", і вважає, що кандидати від опозиції повинні бути дійсно авторитетними у своєму окрузі людьми для того, щоб виграти у кандидатів від влади.

"Якщо кандидат у депутати (від "УДАРу") має низьку підтримку людей, якщо кандидат від Об’єднаної опозиції матиме більшу підтримку - ми готові віддати голоси", - сказав він, і додав, що сподівається на відповідну реакцію опозиції.

Нагадаємо, що вчора, 1 серпня, партія "УДАР" провела свій з'їзд, на якому оголосила список кандидатів у народні депутати.

Як повідомлялося, в Україні 30 липня стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня. Раніше свій список кандидатів оприлюднила Об'єднана опозиція та партія влади.

Також оприлюднила першу п'ятірку Компартія України. Оголосила імена своїх кандидатів і Партія зелених.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: мажоритарці Об'єднаній опозиції, кличко, голоси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]