Пт, 2024-03-29, 03:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У неділю, 12 серпня, у Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, увечері місцями дощ, вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Покупая новый автомобиль, а особенно качественную иномарку, человек всегда находится в неком состояние эйфории.



Нове керівництво заповідника Києво-Печерська Лавра відновило на посаді заступника гендиректора колишню фотомодель Владу Прокаєву.



Где ни посмотри - горы, густо покрытые елями. До ближайшего села - Микуличин (возле Яремче) - добрых десять километров. Здесь, среди живописных Карпат, живет большая семья Стефурак.



Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що ратифікація Угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД є важливим стимулом для розвитку української економіки.

Поющая звезда Наталка Карпа исследует Испанию, в частности Барселону.





Півфінал Олімпійського боксерського турніру у вазі до 81 кг завершився новим скандалом.



Сьогодні на іграх у Лондоні відбудуться всі півфінальні поєдинки боксерського турніру, зокрема п'ять - за участю українських боксерів.


Уперше в серії рейтингів "Найкращі міста для життя в Україні" перше місце посіло місто, розташоване на сході країни. Донецьк не став першим за жодним із критеріїв рейтингу, але за сумою балів обійшов Київ.



Выставка поп-арта, воплощенная в керамике с вышивкой, проходит во львовской галерее "Зеленая Софа". Такое эклектичное сочетание придумала одна из самых известных львовских художниц-керамистов Ольга Пыльник.



Давньоруська олімпіада пройде 11-12 серпня у "Парку Київська Русь". Цього разу виступлять один проти одного клуби історичного фехтування "Айна Бера" (Київ) і "Акра" (Харків).


У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування четвертого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У суперники київському "Динамо" жереб визначив найсильнішого з можливих суперників - менхенгладбахську "Борусію".


Харківський окружний адміністративний суд задовольнив адміністративний позов Харківської міської ради і заборонив проведення безстрокової акції противників закону "Про основи державної мовної політики" біля пам'ятника Шевченку від 11 серпня.



Літак Boeing-737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який летів з Анталії до Сімферополя, здійснив аварійну посадку в Сімферополі в п'ятницю близько 10.00.




ООН звернулася до уряду США із закликом припинити випуск етанолу як біопалива.




Священик з української діаспори подарував Волині ікону, на якій присягали вояки УПА.



Загальна кількість сирійців, які втекли від громадянської війни до сусідніх країн, досягла практично 150 тис. осіб, заявив у п'ятницю представник Верховного комісара ООН у справах біженців Адріан Едвардс.