Чт, 2024-03-28, 19:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На другому міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал", який відбудеться 4-7 жовтня , буде представлено перший український графічний роман-блокбастер про українських козаків-характерників "Даогопак".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Дніпродзержинську Дніпропетровської області губернатор Олександр Вілкул від Партії регіонів категорично зажадав зняти кілька білбордів із соціальною рекламою, які стосувалися виборів і ПР зокрема.


Споживчий кошик українців у серпні подешевшав на 10% порівняно з початком 2012 року. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив заступник директора департаменту економічного розвитку і аграрного ринку Міністерства аграрної політики і продовольства .


Важливо мобілізувати суспільство на активні форми протесту, щоб засвідчити відверте й масове несприйняття колоніального режиму. (...) Не допоможуть юридичні заходи - не за горами інші форми протесту", - зазначила Фаріон.



Кандидатка у народні депутати від КПУ Катерина Самойлик заборонила журналістці Тетяні Жученко бути присутньою на заході і проводити фото - і відеозйомку.



За 15 днів виборчого процесу Центральна виборча комісія отримала документи 3 тисяч 432 осіб для реєстрації в мажоритарних округах.



У 2010 році науковці припустили, що в кожному з нас є частка неандертальця. Таким був висновок з проведеного аналізу генома неандертальців, пояснює журналіст Стів Коннор.



Колегія суддів Апеляційного суду Києва звільнила колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони України Валерія Іващенка від відбування основного покарання.



Многие украинцы мечтают устроить себе праздник на берегу Черного моря где-то в Тавриде. Однако, очень часто не знают, как это сделать, чтобы не ехать на полуостров заранее



15 серпня в Києві хмарно із проясненнями, часами дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-18 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +16...+18 градусів.




Японія і КНДР готові відновити переговори, які востаннє проводилися в серпні 2008 року.


В Україні виникла проблема з видачею внутрішніх паспортів через формальні питання, яку мають намір вирішити протягом двох днів, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.




Середина серпня ознаменувалася стрімкими погодними змінами: на зміну 40–градусній спеці несподівано прийшли дощі й похолодання.


Суд постановив задовольнити клопотання держобвинувачення, подане на попередньому засіданні у справі ЄЕСУ, про направлення підсудній екс-прем'єру України Юлії Тимошенко запиту щодо її участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.


20 липня кабельна мережа "Тріолан" вимкнула канал ТВі в 11 містах – Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.




Сьогодні православні святкують Медовий Спас, або свято Маковія, яке в церковному календарі називається днем семи мучеників Маккавеїв.

Большинству украинцев, наверное, следует снять розовые очки и либо работать на износ, чтобы таки достичь уровня платежеспособности, гарантирующей получение кредита, либо смириться с тем, что их конституционное право на жилье так и не будет соблюдено.