Пт, 2024-04-19, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Бизнес-идеи

 

В Китайской Народной Республике власти села Хуаси в восточной провинции Цзянсу сообщили о создании первой в Поднебесной сельской авиакомпании.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Янукович підписав Закон №5029-VI "Про засади державної мовної політики".



Заступник глави ЦВК висловив здивування тим, "як легко і швидко в бюджеті знайшовся майже мільярд гривень на встановлення веб-камер".



9 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Западные обозреватели считают, что дело с "наездом" налоговиков на украинский телеканал ТВi является примером своеобразной попытки сил со стороны правящей Партии регионов.




Грецькі забудовники істотно знизили ціни на квартири в Афінах. Знижки сягають 50% первісної вартості. В інших грецьких містах теж триває спад.


Частина білоруських опозиційних сил вирішила взяти участь у парламентських виборах, призначених на кінець вересня 2012 року. Серед них – Партія БНФ, Білоруська партія лівих «Справедливий світ», Білоруська партія «Зелені» і Рух «За свободу».



В Україні припинено діяльність злочинного угруповання у складі вихідців з Північної Осетії, які близько чотирьох років діяли на ринках на території Харківської та Запорізької областей.



Жители сельской местности имеют ограниченный доступ к информации. Хотя в последнее время растет число сельских жителей, которые пользуются интернетом через мобильную связь.



Кримських татар стає менше при владі. На сьогодні керівні посади автономії продовжують займати лише чотири представника кримських татар.


Велика Британія перенесла розгляд документів на отримання віз для українців з посольства Великої Британії в Україні в посольство Великої Британії в Польщі.



В стране, охваченной экономическим кризисом и безработицей, на отдых нет времени, отмечает испанский глава правительства и также обходится без отпуска.



Министр иностранных дел Исламской республики Иран Али Акбар Салехи посетил Анкару и провел переговоры с министром иностранных дел Турции Ахметом Давутоглу.

Министр внутренних дел Ливана Маруан Шарбель высказался за возмещение фермерам убытков, нанесенных уничтожением посевов марихуаны. Эта мера призвана положить конец столкновениям между крестьянами и армией, в ходе которых получили ранения несколько человек.


Перед початком 12 дня змагань лондонської Олімпіади медальний залік продовжує очолювати Китай. За ним з невеликим відривом слідує збірна США. Господарі Ігор-2012 з упевненим відривом від переслідувачів замикають трійку. Україна поки в другому десятку.


Медики нагадують основні правила, які вбережуть від негативного впливу спекотної погоди. Як зазначили в Міністерстві охорони здоров'я України, насамперед, слід часто пити, не чекаючи виникнення відчуття спраги.


Президент України Віктор Янукович рішуче налаштований ввести державну програму розвитку української мови, яку за всі 20 років незалежності так і не було прийнято.