Пт, 2024-03-29, 02:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:08
Ляшко по телефону пообіцяв політтехнологу набити "ї**ло"
Інші останні Політичні новини

Кандидат у депутати, лідер Радикальної партії Олег Ляшко нецензурно висловився на адресу політтехнолога Сергія Гайдая. Про це написав Гайдай у своєму Facebook, виклавши фото смс-ки, яку йому надіслав Ляшко.

"Моя публікація про політичний проект "Ляшко" сьогодні отримала продовження. Щойно подзвонив мені Ляшко. Хтось злив йому номер мого мобільного. Лаявся матом. Обзивався і погрожував. Довелося розмову припинити. Ну, не вступати ж у суперечку. Отримав у результаті смс: "Засцав зі мною говорити? Зустріну, ї**ло наб'ю. А взагалі, п**р кінчений, все життя будеш по судах ходити", - процитував Гайдай.

У своєму попередньому пості Гайдай припустив, що фінансування передвиборної кампанії Ляшка "йде за згодою влади", яка пізніше може використати Ляшка "як зброю".

"Ляшко може девальвувати будь-яку ідею, будь-який рух або будь-якого політика. Якщо міцно його обійме, "очолить" або просто стане поруч. Моя версія, звідки гроші, швидше за все, слушна. Прослідкуйте, кого, які рухи і які ідеї за минулий рік "очолював", підтримував, брав участь, ну і, відповідно, каналізував цей діяч. Чорнобильців, селян, пенсіонерів, афганців, вчителів, борців за українську мову. Всіх тих, хто виступав проти влади і міг для цієї влади створювати репутаційні незручності", - написав Гайдай.

"І нинішня кампанія тому підтвердження. У його гасла винесені всі ті соціальні запити, які можуть і повинні бути використані опозицією та іншими протестними рухами. Але коли поруч з ними стоїть це опудало у вишиванці і з вилами разом з проститутсько-гейським минулим - всі ці ідеї автоматично девальвуються і каналізуються", - додав політтехнолог.

Раніше народний депутат Олег Ляшко заявляв про спробу дати йому хабара в розмірі 10 млн дол за відмову балотуватися в депутати по своєму округу.

Нагадаємо, 16 серпня повідомлялося, що Центральна виборча комісія зареєструвала висунутих Радикальною партією кандидатів у депутати Верховної Ради за партійними списками та мажоритарними округами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1043 | Додав: admin | Теги: Ляшко, набити ї ло, Політтехнолог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]