Пт, 2024-04-26, 18:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Міліція діє методами 2004 року, вважають спостерігачі
Інші останні Політичні новини

Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає неправомірними дії міліції щодо затримання активістів, які поширюють листівки про кандидатів у депутати.

Про це вона заявила в неділю в ефірі каналу ТВі.

"На мою думку, такі дії суперечать Конституції і праву кожного громадянина збирати і поширювати інформацію. І це не є нормально, це дуже нагадує 2004 рік", - сказала вона.

"Наскільки я знаю, в тих листівках немає перебільшень або інформації, яка не відповідає дійсності, якимось чином не обґрунтована в попередній історичний період діяльності тих чи інших політиків, які будуть висуватися", - зазначила Айвазовська.

Нагадаємо, що працівники міліції затримали у центрі Сімферополя активістів громадської кампанії "Помста за розкол України" Катерину Чепуру та Юрія Шивала.

Правоохоронці підійшли до громадських активістів уже після того, як ті завершили поширювати листівки з поясненнями, чому не можна голосувати за Партію регіонів та її висуванця у мажоритарному виборчому окрузі №1 Віталіну Дзоз.

Як повідомлялося, 3 серпня у Севастополі за поширення листівок проти висуванця Партії регіонів Вадима Колісниченка правоохоронці затримали 5 активістів руху "Відсіч". 2 серпня за подібні листівки активістів затримали у Миколаєві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 976 | Додав: admin | Теги: спостерігачі, міліція, вибори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]