Пт, 2024-04-26, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Між Україною та Туреччиною запрацював безвізовий режим
Інші останні Туристичні новини
Угода між урядами України й Туреччини, яка передбачає, що громадяни країн зможуть перебувати на території іншої держави без одержання візи до 30 днів з моменту в'їзду, набула з 1 серпня чинності, повідомляють "Українські новини".

Загальний термін перебування громадян на території іншої держави не має перевищувати 90 днів у межах 180 днів з дати першого в'їзду.

При цьому українці й турки, що мають намір перебувати на території іншої сторони більше ніж 90 днів або з метою працевлаштування, об'єднання з родиною або навчання, повинні одержати візу відповідно до законодавства держави перебування.

Проїзними документами, дійсними для поїздок українців у Туреччину, відповідно до зазначеної угоди, є закордонний паспорт громадянина України, проїзний документ дитини, посвідчення особи моряка й посвідчення члена екіпажу літака (за наявності запису в декларації/польотному завданні).

Нагадаємо, що 22 грудня 2011 року Україна й Туреччина домовилися про безвізовий режим.

24 березня Туреччина завершила внутрішньодержавні процедури, необхідні для набуття угодою чинності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: Україною, Туреччиною, безвізовий режим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]