Сб, 2024-04-27, 01:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
Найдовший рушник створять рукодільниці на фестивалі весільного та обрядового мистецтва
Інші останні Культурні новини

25 серпня в Україні відбудеться фестиваль сучасного весільного та обрядового мистецтва "Весілля в Малинівці-Плюс". На честь цієї події в селищі Малинівка Харківської області планується встановити світовий рекорд по довжині весільного рушника.

"Я думаю, що у нас вийде встановити світовий рекорд по довжині рушника - 1,5 км", - розповів "Інтерфакс-Україна" голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко.

На фестивалі будуть представлені весільні обряди різних регіонів України, а також грузинські, азербайджанські, єврейські, в'єтнамські і російські весільні традиції.

Гості свята зможуть покататися на повітряних кулях, подивитися парад весільних оркестрів і виступ кінного театру, а також взяти участь у майстер-класах з різних видів декоративно-прикладного мистецтва і навчитися танцювати весільний вальс. Завершиться фестиваль лазерним шоу та святковим феєрверком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1083 | Додав: admin | Теги: весілля в малинівці плюс, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]