Ср, 2024-04-24, 10:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:35
Німецька спортсменка залишає Ігри через зв'язки з неонацистами
Інші останні Новини Європейського Союзу

Член олімпійської збірної Німеччини з веслування Надя Дригалла залишає розташування своєї команди в Лондоні. Про це без зазначення точних причин йдеться в поширеному сьогодні повідомленні Олімпійського спортивного союзу (ОСС) ФРН. За даними ЗМІ, спортсменка змушена виїхати зі змагань через зв'язки з членом Націонал-демократичної партії Німеччини.

Керівник німецької делегації на Олімпійських іграх Міхаель Веспер зазначив, що розкрилися подробиці "приватного життя спортсменки". Після цього Дригалла заявила про своє рішення залишити Лондон, щоб "уникнути труднощів для олімпійської збірної ФРН", йдеться в повідомленні ОСС. Іншої офіційної інформації щодо цього немає, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зазначимо, що днями квартет українок з академічного веслування виграв золото Олімпіади-2012. Захопивши лідерство практично зі старту, українки нікого вперед не пропустили аж до фінішу. На третій, передостанній ділянці дистанції німкені різко накрутили темп і почали помітно скорочувати дистанцію, що відділяла їх від українок. Але українки зробили ще більш приголомшливий ривок, не дозволивши відібрати у себе медалі найвищої проби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 941 | Додав: admin | Теги: неонацист, надя дригалла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]