Пт, 2024-04-26, 15:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:10
Німецькі студенти самі оплатили собі викладачів натурою
Інші останні Новини Європейського Союзу

Студенти Берлінського університету імені Гумбольдта роздяглися для зйомок в еротичному календарі заради покращення умов навчання, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Bild.

Як повідомляє видання, гроші, виручені з продажу, підуть на оплату роботи викладачів, яких тепер не може дозволити собі університет.

Вартість одного календаря становить 39,90 євро.

Організаторами стали студенти фізкультурного факультету, на якому навчаються загалом близько тисячі осіб. 24 з них взяли участь у зйомках, продемонструвавши кожен свій вид спорту: зокрема футбол, гімнастику, інлайн-скейтинг, важку атлетику.

Як пояснив один з учасників акції, в університеті не вистачає викладачів, які могли б вести додаткові заняття для студентів. Через це лекції та семінари не можуть відвідувати всі охочі, оскільки заняття і без того переповнені, і в професорів бракує часу на всіх.

У таких умовах лише 20 відсотків студентів отримують диплом бакалавра за ті три роки, які на це відводяться. Деяким студентам потрібно додаткові рік-півтора, щоб закінчити бакалаврат.

Як повідомляється, за допомогою зароблених на продажі календаря грошей студенти хочуть не тільки платити викладачам діючих курсів, а й найняти нових - для тих видів спорту, які вже не викладаються через відсутність фінансування.

Студенти скаржаться, що у них зовсім не представлені ті види спорту, які зараз на піку популярності. Зокрема, відтоді як викладач з гірських лиж пішов на пенсію, нового так і не стали шукати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1077 | Додав: admin | Теги: берлін, студенти оголилися | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]