Вт, 2024-04-23, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Переглянути дискваліфікацію "Арени-Львів" на матчі Чемпіонату світу ФФУ проситиме ФІФА
Інші останні Спортивні новини

  Федерація футболу України звернеться до ФІФА, щоб там переглянули дискваліфікацію "Арени-Львів" на матчі Чемпіонату світу.

Про це розповів гендиректор стадіону Денис Ринський, передає Zaxid.net.

У 2013 році під час матчу Україна - Сан-Марино спостерігачами від ФІФА були помічені прояви расизму і нацизму на трибунах львівського стадіону. ФІФА відреагувала на це дискваліфікацією "Арени" до 2018 року.

"Наше спільне рішення з Федерацією футболу України і з регіональними представниками, з Міністерством молоді та спорту звернутися з проханням переглянути це рішення. Тому що у 2016-17 році в Україні буде 5 матчів, які збірна буде приймати вдома", - сказав Ринський.

Нагадаємо, на даний момент, коли збірна грає відбір Євро-2016 УЄФА дозволяє проводити ігри лише у Львові та Києві. Також ймовірно, до цього списку додадуть Дніпропетровськ.

Також нагадаємо, що матчі кваліфікації ЧС-2018, на час якої випадає дискваліфікація "Львів-Арени", стартують восени 2016 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: дискваліфікація Арени-Львів, ФІФА, чемпіонат світу, ффу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]