Пт, 2024-04-19, 03:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
Планують запустити Wi-Fi у всіх потягах
Інші останні Туристичні новини

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський доручив керівництву Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") забезпечити пасажирів послугою доступу до мережі Інтернет за безпроводовою технологією Wi-Fi у всіх поїздах далекого та приміського сполучення.

"З 1 вересня безкоштовний Wi-Fi з`явився в усіх швидкісних поїздах. Працює. Переходимо до другого етапу - Wi-Fi в усіх нічних і приміських поїздах. Завдання керівництву Укрзалізниці поставлено", - написав Пивоварський на своїй сторінці у мережі Facebook.

Раніше український оператор "Інтертелеком" став переможцем відкритого конкурсу з добору постачальника послуг широкосмугового доступу до мережі Інтернет у швидкісних поїздах і запустив з 1 вересня Wi-Fi у поїздах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+".

Укрзалізниця з лютого 2014 року припинила надання послуг доступу до мережі Інтернет за технологією Wi-Fi у швидкісних поїздах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+". Відсутність Інтернету в швидкісних поїздах була однією з головних причин скарг з боку пасажирів на сайті відомства. При цьому Укрзалізниця довгий час не пояснювала причину повного припинення доступу до мережі.

Наприкінці минулого року залізничний монополіст заявив, що УЗШК прийняла рішення тимчасово припинити надання Wi-Fi в поїздах через неякісну роботу провайдера даної послуги, який не зміг забезпечити надання доступу до Інтернету на необхідному рівні (з достатньою пропускною здатністю, стійким і стабільним зв`язком).

Оператором швидкісних поїздів є державне підприємство "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК), яке оперує 10 міжрегіональними електропоїздами виробництва Hyundai Rotem, двома електропоїздами ЕКр1 "Тарпан" і двома потягами з локомотивною тягою виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: всі потяги, Wi-Fi, ПЛАН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]