Пт, 2024-03-29, 15:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
Подання на зняття недоторканності нардепів "Оппоблока" анонсував Генпрокурор
Інші останні Кримінальні новини

Слідство стосовно деяких народних депутатів від "Опозиційного блоку" на стадії завершення, після чого буде подання на зняття з них депутатської недоторканності. Про це сьогодні, 5 вересня, журналістам у Києві заявив генеральний прокурор Віктор Шокін, передає УНІАН.

"Слідство завершується за окремими напрямами, по окремим депутатам "Опозиційного блоку". Як тільки слідство закінчиться, обов`язково буде таке подання… Це обов`язково відбудеться на пленарних тижнях і дуже скоро", - сказав Шокін.

Він також зауважив, що завершується слідство і готуються аналогічні подання – про зняття депутатської недоторканності - і щодо представників коаліції.

"В даний час ми закінчуємо кілька кримінальних проваджень. Як тільки слідство буде завершено в повному обсязі, тоді буде кілька подань, і вони стосуватимуться обов`язково і "Опозиційного блоку", і провладного блоку", - сказав генпрокурор.

Шокін ще в липні анонсував подання до парламенту про позбавлення недоторканності та арешт чинних депутатів, які були членами Партії регіонів.

"Готуються подання, ви все побачите в свій час і будуть названі прізвища", - зазначав він.

Тоді ж Шокін заявив, що відкликає з Верховної Ради подання щодо зняття недоторканності та арешту депутата від Радикальної партії Андрія Лозового, щоб додатково долучити нові епізоди правопорушень та знову направити документ в парламент.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: нардепи Оппоблока, Генпрокурор, зняття недоторканності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]