Чт, 2024-04-18, 19:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:53
Порахували, хто проходить до нового парламенту: дива не сталося
Інші останні Політичні новини
До парламенту впевнено проходять чотири партії - Партія регіонів, ВО "Батьківщина", "УДАР" і Компартія.

Про це свідчать дані соцопитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва разом із соціологічною службою Центру Разумкова з 10 по 15 серпня.

Згідно з опитуванням, за Партію регіонів готові проголосувати 28,1% серед тих, хто має намір прийти на вибори, причому порівняно з червнем рейтинг політичної сили збільшився на 0,5% - з 27,6%.

За ВО "Батьківщина" готові проголосувати 25,6% - стільки ж, скільки і в червні.

За партію "УДАР" - 11,5%, рейтинг цієї політичної сили зріс порівняно з червнем (9,7%).

За Комуністичну партію України готові проголосувати 8,2% виборців, і її рейтинг зріс у порівнянні з червнем на 1,1%.

Партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" втратила майже 0,6% - її рейтинг знизився в порівнянні з червнем з 4,6% до 4,0%.

У той же час, ВО "Свобода" набрала 0,7% - з 3,1% до 3,8%.

Решта партій набирають менш як 1%.

Проголосували б за іншу партію 1,5%, не визначилися з вибором 14,4% респондентів.

Всього було опитано 2009 респондентів у 132 населених пунктах у всіх регіонах України, похибка становить 2,3% з імовірністю 0,95.

28 жовтня 2012 року в Україні мають відбутися парламентські вибори. Головна передвиборна боротьба розгорнулася поміж владною Партією регіонів і Об'єднаною опозицією на основі ВО "Батьківщина" з кількома її партіями-союзницями.

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що впевнений в імпічменті президента Віктора Януковича.

Про це він сказав в ході мітингу опозиції з нагоди Дня Незалежності, який завершився біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві.

Шевченко не врятував рейтинг Королівської

Включення до виборчого списку партії Наталії Королевської "Україна-Вперед" футболіста Андрія Шевченка не підвищило рейтинг цієї політичної сили.

Про це на прес-конференції в понеділок заявила директор фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна, повідомляє ЛІгаБізнесІнформ.

"Ми очікували, що включення в список Шевченка додасть їй 1-2%. Поки цього не відбулося, і зовсім не виріс рейтинг Королевської, тому що люди все прекрасно розуміють", - сказала вона.

"Нехай сьогодні 5% респондентів і говорять, що можуть змінити свій вибір, але це ж можуть бути прихильники різних політичних партій, а 10% взагалі говорять, що такі штуки - вони тільки відштовхують від голосування за таку партію", - зазначила соціолог.

За її словами, "люди зараз не такі вже наївні і лохуваті, щоб такі речі спрацьовували".

Відомий футболіст Андрій Шевченко заявив про завершення спортивної кар'єри. Він іде на вибори другим номером списку партії "Україна-Вперед".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1217 | Додав: adminA | Теги: проходить, парламенту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]