Чт, 2024-04-25, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:03
Президент -- між Яценюком і Саакашвілі немає жодного особистісного конфлікту
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко заявляє, між прем`єр-міністром Арсенієм Яценюком і головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі немає жодного особистісного конфлікту.

Про це глава держави заявив в інтерв’ю загальнонаціональним телеканалам.

"Щодо того, як ви назвали це конфліктом, між прем`єр-міністром Арсенієм Яценюком і головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі. Позиція перша — це є відображенням незадоволення темпами і глибиною реформ, які відбуваються в країні. Це незадоволення є в людей, це незадоволення є в мене як президента, і я про це публічно сказав і у своєму зверненні до Верховної Ради, це незадоволення є у прем`єр-міністра і це незадоволення є у голови Одеської ОДА Саакашвілі. І, не знімаючи відповідальності ні з кого, включаючи себе, я хочу наголосити — жодного міжособистісного конфлікту між прем`єром і Міхеілом Саакашвілі не існує. Бажання виправляти ситуацію є і в прем`єр-міністра, і в Міхеіла Саакашвілі", - сказав глава держави.

При цьому він підкреслив, що не потрібно виносити такі речі в публічну площину.

"Чи буде більш ефективним проведення реформ і покращення ситуації через винесення цієї дискусії в публічну площину? Не переконаний", - підкреслив Порошенко.

Як повідомлялося, Саакашвілі заявив, що український уряд контролюють олігархи. Яценюк назвав необгрунтованими заяви Саакашвілі про контролювання українського уряду олігархами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: жодного особистісного конфлікту, Саакашвілі, Яценюк, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]