Пт, 2024-03-29, 12:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:30
Причетних до будівництва українсько-словацького контрабандного тунелю затримали у Криму
Інші останні Новини з регіонів України
21 серпня цього року співробітники Служби безпеки України затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області. Про це повідомляють "Новини Закарпаття".

20 липня слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області порушено кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тобто злочинів, передбачених ч.2 ст.332, ч.1 ст.204 КК України.

У процесі розслідування справи було отримано докази причетності до вказаної протиправної діяльності двох місцевих мешканців, 1967 і 1975 років народження, які переховувались від слідства. На підставі зібраних матеріалів їх було оголошено в розшук як обвинувачених за ч.2 ст.28 (Вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою), ч.1 ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч.2 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) та ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон) КК України.

У вівторок 21 серпня розшукувані особи були затримані співробітниками СБУ у м. Євпаторія (АР Крим) в орендованому ними будинку. Наразі зловмисники перебувають під вартою. Слідство триває.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1076 | Додав: nowyny | Теги: українсько словацький контрабандний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]