Пт, 2024-04-26, 18:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Став лідером за кількістю кандидатів у нардепи округ у Київській області
Інші останні Політичні новини
Центральна виборча комісія зареєструвала 48 кандидатів у депутати Верховної Ради за одномандатним округом № 95 з центром в місті Ірпіні Київської області.

Це рекордний показник в порівнянні з іншими одномандатними округами.

Зокрема, в даному окрузі балотується чинний депутат від Партії регіонів Петро Мельник, який є ректором Національного університету Державної податкової служби, повідомляє "Українські новини".

Крім того, в окрузі № 95 спробує перемогти колишній народний депутат Євген Жовтяк, який висунутий партією "Українська платформа Собор".

При цьому найменше кандидатів у депутати ЦВК зареєструвала в окрузі № 41, який включає в себе Будьонівський і Пролетарський райони Донецька.

Нагадаємо, 18 серпня ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у депутати Верховної Ради в загальнодержавному багатомандатному окрузі та одномандатних мажоритарних округах.

Загалом у нардепи по округах Києва балотуються священики, льотчики, люди екс-мера Леоніда Черновецького, рідня колишніх чиновників і чемпіон світу.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: кількістю, округ, Київській області, нардепи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]