Пт, 2024-03-29, 13:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:24
Став платним київський парк "Феофанія"
Інші останні Туристичні новини
Вхід до парку "Феофанія" в Києві став платним. Потрапити на територію тепер можна за 10 гривень з людини, повідомляє "5 канал".

Місячний абонемент киянину стане в 50 гривень. Набагато більше доведеться сплатити за колективний відпочинок. З кожного весільного авто на в'їзді "знімуть" по 250 гривень, а організація відпочинку компанії коштуватиме 1 тисячу за годину.

Керівництво скаржиться на вимушений характер запровадження зборів. Центр екомоніторингу та біорізноманіття мегаполісу НАН України, що опікується парком, не в змозі самотужки фінансувати всі потреби.

"У минулому році було виділено майже 9 мільйонів на утримання. Фінансування парку здійснювалося окремим рядком у бюджеті України. У поточному році фінансування парку припинено. Але в нас пенсіонери безкоштовно ходять", - пояснив директор центру Володимир Радченко.

Крім того, безкоштовними залишили два дні на тиждень. Тарифи дійсні до кінця року. Їх майбутнє залежить від того, чи поновиться бюджетне фінансування закладу в 2013 році. У Міністерстві екології прокоментувати ситуацію не знайшли часу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1311 | Додав: adminA | Теги: Київський парк Феофанія, платним | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]