Пт, 2024-04-19, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:47
В Одесі біля СБУ пролунав потужний вибух. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

У ніч на неділю, 27 вересня, біля будівлі Управління СБУ в центрі Одеси стався вибух, повідомляє обласна міліція.

"О п'ятій ранку в міліцію надійшло повідомлення про те, що в центральній частині міста прогримів вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Встановлено, що в результаті вибуху пошкоджено адміністративна будівля УСБУ в Одеській області. Обставини встановлюються", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Управління МВС України в Одеській області.

Інформації про постраждалих в результаті вибуху в повідомленні немає.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, правоохоронці оцінюють вибух, що стався під будівлею СБУ в Одесі, на рівні від 8 до 10 кг в тротиловому еквіваленті.

"Вибух під СБУ було чути в більшості районів Одеси. У радіусі декількох кварталів від епіцентру вибуховою хвилею вибило вікна в будівлях. Попередньо, оцінюємо в 8-10 кг", - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, зловмисники використовували безоболонковий вибуховий пристрій.

Він зазначив, що це найсильніший влаштований вибух за останній час.

Як повідомляє "Думская", безоболонковий вибуховий пристрій потужністю в кілька кілограм у тротиловому еквіваленті було приведено в дію о 4:41 ранку перед дверима спортзалу Служби безпеки на розі Єврейської та Катерининської. У результаті пошкоджено двері, вікна і фрагменти фасаду будівлі СБУ, вибито скло і вітрини в прилеглих кварталах.

За даними сайту "Таймер", вибуховий пристрій було підкладено під бічний вхід будівлі, який не використовується. За попередніми даними, постраждалих немає.

Раніше в Одесі, біля будинку прийомів Міжнародного гуманітарного університету, підконтрольного депутату ВР Сергію Ківалову, підірвали гранату.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: потужний вибух, СБУ, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]