Пт, 2024-04-26, 23:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:18
В Україні є стабільний попит на франчайзинг
Інші останні Економічні новини
Останніми роками через політичну ситуацію в країні світ взагалі, і Європейський Союз, у тому числі, з недовірою дивляться на Україну. Проте прості європейці, як втім і деякі американці та росіяни, іноді вирішують займатися бізнесом в Україні. Проте, слід зауважити, що відкривати щось своє у більшості з них бажання немає, а тому, як правило, вони купують готовий бізнес. Власне кажучи, в основному вони вирішують купити бізнес у Києві, але не повністю самостійну справу, а — франчайзинг.

Власне кажучи фрачиза цікавить іноземних дрібних і середніх інвесторів в Україні саме через ризики, які існують в країні. Адже розпочинаючи зовсім нову справу у незнайомій країні людина вже ризикує, а якщо ця справа в нестабільній у політичному плані Україні, то ці ризики само собою зростають в рази. У той же час, якщо дотримуватися плану і методики, яка перевірена уже не одним підприємством, то шанси на успішний розвиток бізнесу тільки зростають.

Власне кажучи, у даному питанні ще позитивну роль грає той фактор, що підібрати собі оптимальну франшизу в Україні допомагає світова павутина Інтернет, а якщо бути точніше - то спеціалізовані сайти в Мережі, зокрема, портал bizrating.com.u.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1207 | Додав: admin | Теги: купити бізнес у Києві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]