Пт, 2024-04-26, 23:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:58
В Україні за аморалку хочуть заборонити найпопулярніші мультики
Інші останні Культурні новини

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі перевірить чи несуть мультфільми "Губка Боб", "Лунтік", "Маша і Ведмідь", "Телепузики", "Покемоним", "Сімпсони" загрозу дітям. Про це передає Телекритика, посилаючись на сайт комісії.

Відповідне рішення схвалив голова комісії Василь Костицький. Приводом до нього стало повідомлення з інтернету, яке подає дослідження популярних серед дітей мультфільмів, які на думку авторів повідомлення "несуть реальну загрозу нашим дітям".

Повідомлення та брошура розміщені на сайті "Сім'я під покровом Богородиці". Риторика брошури свідчить про зв'язок із Українською правовірною греко-католицькою церквою (лідер Антонін Догнал).

"У результаті досліджень, виявилося, що ці всі мультфільми - це спецпроекти, спрямовані на руйнування сім'ї, пропаганду збочень, наркоманії та іншого. Хто б міг, наприклад, подумати, що Губка Боб - це гомосексуаліст, Маша та ведмідь - ювенальний мультфільм, а розповсюджені мультфільми "Аніме" - це найбільша пропаганда гендеру", - йдеться у повідомленні, яке стало приводом до розгляду згаданих мультфільмів у Національній комісії.

Автори цієї брошури просять президента, Верховну Раду, Національну комісію з питань захисту суспільної моралі та Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення заборонити показувати ці мультфільми в Україні.

Раніше, влада Венесуели заборонила показ мультиплікаційного серіалу "Сімпсони", заявивши, що він потенційно може погано впливати на дітей.

Як повідомлялося, комісія з моралі заборонили показувати в українських кінотеатрах фільми "Бруно" і "Пила 7".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1610 | Додав: admin | Теги: мультики, аморалка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]