Пт, 2024-04-19, 23:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:21
Визначили найбільш залежних від кави
Інші останні Новини світу науки і технологій

Американські науковці склали класифікацію професій, представники яких п'ють каву більше за інших. Результати цього досить незвичайного дослідження були опубліковані спеціалізованим сайтом Career Builder. На думку багатьох службовців, ідеальний робочий день починається з хорошої гарячої кави, повідомляє NEWSru.com.

За даними дослідження, 46% американських робітників заявляють, що вживання кави гарно позначається на продуктивності їхньої роботи, 61% службовців кожен робочий день випивають по дві чашки кави.

"Представникам юридичних професій і співробітникам готельного бізнесу до вподоби більш чорна кава, в той час як викладачі і журналісти радше звикли до ароматизованої кави", - йдеться у дослідженні.

"Британські працівники витрачають щодня на кавові перерви 24 хвилини. Всього за кар'єру набігає 188 днів і 21 година. Згідно з дослідженням, ці перерви обходяться підприємству щорічно в 490 євро", - пише французька газета La Figaro, витримку зі статті якої публікує сайт InoPressa.ru.

Нагадаємо, що за результати досліджень, проведених науковцями з Бостонського відділення Американської асоціації наукових досліджень у галузі ракових захворювань, свідчать про те, що вживання кави знижує ризик розвитку базальноклітинної карциноми - одного з найпоширеніших видів раку шкіри.

Варто зазначити, що помірне щоденне споживання кави сприяє збереженню еластичності кровоносних судин у літньому віці.

Також регулярне споживання чаю і кави може мати гарний вплив на здоров'я, навіть - знижувати ризик серцевих захворювань, з'ясували голландські науковці. Але надмірне вживання кави загрожує чоловікам безпліддям.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1071 | Додав: admin | Теги: залежні від кави | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]