Чт, 2024-04-18, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
Водій вантажівки у Миколаєві побив нардепа - "тушку"
Інші останні Політичні новини
Вчора на Миколаївщині водій вантажівки побив народного депутата, ним виявився член фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Геннадій Задирко, передають УНН. Як вдалося з’ясувати в групі зв’язків із громадськістю ММУ УМВС України в Миколаївській області, інцидент стався близько 20 години. Під час проведення зустрічі з мешканцями мікрорайону "Намив" між депутатом та місцевим мешканцем, 33-річним водієм автомобіля ЗіЛ, виник конфлікт.

Внаслідок конфлікту, за словами народного обранця, водій автомобіля застосував до нього фізичну силу.

Як повідомляють миколаївські ЗМІ, конфлікт стався, коли депутат спробував перешкодити розкраданню піску з прибережної зони. Водій вантажівки з незаконно здобутим піском вдарив депутата в обличчя, скинув його з підніжки кабіни і зник.

Тікаючи, зловмисник ледь не задавив журналістів, які вчасно втекли від загрози. Не зупинило його і втручання місцевих жителів. Четверо жінок перегородили дорогу вантажівці, але він не зменшив швидкість, розкидавши їх в обидва боки. Постраждалі отримали множинні забиття, повідомляє zadira.info.

Завдяки вжитим заходам співробітники Заводського райвідділку міліції ММУ УМВС України в Миколаївській області чоловіка затримали. На цей час за даним фактом проводиться службова перевірка.

На початку листопада минулого року у Дніпродзержинську побили депутата, представника опозиційної партії "Україна майбутнього" Віталія Купрія. У нього діагностували вивих плеча, забиття і перелом пальця на нозі.

20 грудня у Тернополі невідомі напали на депутата міської ради від партії ВО "Свобода" 32-річного Олега Напору.

У лютому 2012 року в Луцьку невідомі побили депутата міської ради від фракції "Батьківщина", начальника управління транспорту і зв'язку Рустама Дячука.

Довідка

Геннадій Задирко - народний депутат України 6-го скликання з 11.2007 від Блоку Юлії Тимошенко, №111 у списку. На час виборів: помічник-консультант народного депутата України, член ВО "Батьківщина". Член партії "Народна влада", заступник голови партії.

8 жовтня 2009 року Геннадія Задирка разом з Володимиром Каплієнком і Ігорем Рибаковим було виключено з лав фракції БЮТ.

2 березня 2010 року фракція БЮТ скасувала своє рішення про виключення народних депутатів України Геннадія Задирка і Володимира Каплієнка з лав фракції. Проте наступного дня вони голосували за відставку уряду Юлії Тимошенко.

21 вересня 2010 року Геннадій Задирко серед інших 27 депутатів був повторно виключений з фракції БЮТ. Наразі він є кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу на Миколаївщині.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: побив нардепа-тушку, Миколаєві водій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]