Пт, 2024-03-29, 01:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
З перемоги над "Феєноордом" "Динамо" стартувало в Лізі чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

З важкої, вольової перемоги стартувало київське "Динамо" в Лізі чемпіонів. Підопічні Юрія Сьоміна, програючи по ходу першого поєдинку дуелі третього кваліфікаційного раунду турніру з нідерландським "Фейєноордом", зуміли відігратися і вирвати перемогу.

"Динамо" - "Феєноорд" 2:1

Голи: Іммерс, 56 (у свої ворота), Ідейє, 69 - Схакен, 49

"Динамо": Коваль, Данило Сілва, Бетао, Михалик, Попов, Вукоєвіч (Мілевський, 56), Велозу, Ярмоленко, Кранчар (Гусєв, 46), Нінковіч, Ідейє

"Фейенорд": Мюльдер, Янмаат (Сінгх, 33), Де Врей, Мартінс Інді, Нелом, Леердам, Класи (Конголо, 90), Вормер (де Вільєна, 71), Іммерс, Сіссе, Схакен

Близько 35 мільйонів євро витратило київське "Динамо" на посилення складу в це міжсезоння. Вперше за тривалий час куплені були гравці не на перспективу, а такі, що вже відбулися, з ім'ям, готові відразу ж підсилити гру команди. Так, принайні, ця трансферна компанія підноситься громадськості.

Потенціал у оновленого "Динамо" з приходом Кранчара, Велозу, Рубена, Раффаеля і Тайво в перспективі і справді колосальний, однак на даний момент з трибун "Олімпійського" вже на третьому поспіль матчі стабільно чути свист.

Не став винятком і поєдинок з "Фейєноордом". Якщо невиразну гру динамівців на матчах чемпіонату проти донецького "Металурга" і "Говерли" ще можна було списати на відсутність мотивації, то зовсім важко пояснити перший тайм поєдинку Ліги чемпіонів з нідерландським клубом. Фактично єдиний гольовий момент біля воріт "Фейєноорда" роттердамці створили самі собі, коли Де Врей перериваючи неточний простріл з флангу ледь не зрізав м'яч у власні ворота - врятував голкіпер. Підопічні Рональда Кумана без проблем встигали перекривати всі зони. Благо, динамівці пересувалися по полю без надшвидкостей, і нерозв'язних завдань перед обороною суперника поставити були не в змозі.

Зміни напрошувалися, що було очевидно і для Юрія Сьоміна. У перерві він зняв малопомітного Ніко Кранчара, випустивши Олега Гусєва, але залишив Мігеля Велозу, відсоток браку в діях якої в першій 45-хвилинці був незвично високий.

Як не дивно, але розбудив динамівців від їх затяжного сну тільки пропущений гол, коли оборона "Динамо" практично в повному складі не змогла перешкодити Схакену замкнути простріл з флангу. Сьомін зняв опорника Вукоєвіча і випустив змінившого імідж Мілевського, посиливши тим самим атаку. Буквально відразу ж кияни зрівняли рахунок. Гол "привіз" собі голкіпер "Феє" Мюльдер. Він вибив м'яч в спину захисника, від якої сфера і закотилася в ворота.

"Динамо" підсилило натиск і почало просто розривати оборону суперника. Уже ніхто не свистів з трибун "Олімпійського". Мінлива в своїх настроях публіка гнала команду вперед, і зовсім скоро динамівці забили ще. Олег Гусєв знайшов подачею голову Брауна Ідейє і нігерієць забив свій п'ятий гол у чотирьох матчах нового сезону. Гол, до речі, форвард присвятив своєму синові, який народився в понеділок, і якого назвали Андрієм...

"Феєноорд" практично припинив опір, гра команди розладналася, а динамівці почали створювати момент за моментом. Правда, реалізація підвела, і на матч-відповідь, який відбудеться 7 серпня, не зовсім ще стабільна команда Сьоміна їде з досить хиткою перевагою в один гол, маючи при цьому в пасиві пропущений м'яч.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1005 | Додав: adminA | Теги: Феєноордом, динамо, Лізі чемпіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]