Вт, 2024-04-16, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
За допомогою аудіозапису Юлія Тимошенко звернулася до українців. АУДІО
Інші останні Політичні новини

Мітинг представників Об'єднаної опозиції з нагоди Дня незалежності біля пам'ятника Шевченку в Києві розпочався з аудіозвернення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

На початку мітингу всі учасники прослухали аудіозвернення Тимошенко, в якому вона вітає співвітчизників із Днем незалежності і закликає піднятися на боротьбу.

Аудіозапис звернення був не дуже хорошої якості. Голос Тимошенко в деяких місцях переходив на напівшепіт, крім того, він постійно звучав на тлі якихось шумів.

Після аудіозвернення екс-прем'єра слово взяв її перший заступник по партії Олександр Турчинов, який сказав: "Вони не зламали нашого лідера. Цілодобове спостереження, але вона передала нам свій голос, свою позицію".

В той же час, як повідомляє прес-служба "Батьківщини", лідери опозиції поклали квіти до пам'ятника Михайлу Грушевському.

Представники молодіжного крила Об’єднаної опозиції розгорнули біля пам’ятника Тарасу Шевченку найбільший в Україні державний прапор.

Як зазначив Турчинов, його розміри становлять 40x60, загальною площею 2400 кв.м.

На мітингу також був присутній представник Книги рекордів України, який зафіксував рекорд.

Раніше Юлія Тимошенко привітала всіх громадян України з 21-м Днем Незалежності. У тексті привітання вона закликала піднятися на боротьбу, щоб не залишити Україну наодинці з диктатурою і клептократією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 994 | Додав: nowyny | Теги: аудіозапис, Юлія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]