Пт, 2024-03-29, 16:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:30
Знаменитий рок-фестиваль Woodstock стартує в Україні
Інші останні Культурні новини

В Україні вперше відбудеться знаменитий рок-фестиваль Woodstock, який триватиме з 28 до 30 серпня 2012 року на території аеродрому міста Калинівка (Вінницька область). Про це повідомили організатори заходу.

Девізом першого музичного фестивалю "Woodstock Україна" стане тріада "Любов, Дружба і Музика". Цей проект спрямований на розвиток масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об'єднання різнопланових виконавців загальною ідеєю, згуртування жителів різних куточків нашої країни, а також розвиток благодійного волонтерського руху в Україні.

Фестиваль "Woodstock Україна" є відкритим і безкоштовним для відвідувачів з усієї країни. У 2012 році музична програма фестивалю складена з виступів 36 колективів з України, Польщі та Естонії. Хедлайнерами фестивалю цього року стануть групи "Мед Хедс", Kozak System і "Скрябін", а Кузьма Скрябін буде ведучим свята. Гості візьмуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток та поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності.

Нагадаємо, вперше фестиваль "Woodstock Music & Art Fair" відбувся 15-18 серпня 1969 року на фермі в сільській місцевості Бетел штату Нью-Йорк у США. Відтоді під "WOODSTOCKом" розуміють не тільки один з наймасштабніших і найвидатніших в історії рок-фестивалів - він є символом вільного, мирного співіснування і взаємної допомоги величезної кількості об'єднаних родинною ідеєю людей.

У 1995 році для волонтерів польської акції "Великий Оркестр Святкової Допомоги" (фонд "WOSP") був організований перший польський фестиваль під назвою "Зупинка Woodstock" ("Przystanek Woodstock").

Фестиваль Woodstock у Польщі з 2004 року регулярно проходить у місті Костшин-над-Одрою. По праву вважається одним з найбільших рок-майданчиків Європи. Організатори розповідають, що за всю історію фестивалю найбільше людей відвідало його у 2009 році — тоді зібралося понад 400 тисяч слухачів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1026 | Додав: admin | Теги: україна, рок фестиваль Woodstock | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]