Чт, 2024-03-28, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Посухи, що почастішали, загрожують перетворенням степів півдня України в пустелю і втратою для землеробства більше половини площ орних земель країни.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Представники американської адміністрації сподіваються на прийняття у вересні закону про скасування поправки Джексона-Веніка, заявила в суботу державний секретар США Хілларі Клінтон.



Українська збірна зараз знаходиться на 4-му місці в командному заліку, маючи 30 золотих, 19 срібних та 25 бронзових медалі.






Про валютні резерви, хочу нагадати, що сьогодні, вони дійсно, близько 30 мільярдів, більше 20 мільярдів гривень, і вони складають приблизно 3,5 місяці імпорту. Норма, кажуть, три місяці", - зазначив він.

 

 
Современные достижения науки используются в различных сферах жизни граждан Российской Федерации.



Серед експонатів – зображення людської анатомії, які ілюструють наслідки куріння, ожиріння та інших пошкоджень, що можуть бути викликані зневагою до власного тіла.


У спорткомплексі "Олімпійському", в Москві, в рамках поєдинку за титул чемпіона WBC в суперважкій ваговій категорії між володарем чемпіонського поясу Віталієм Кличком і претендентом Мануелем Чарром відбулася традиційна церемонія офіційного зважування.



Комісар Євросоюзу з торгівлі пригрозив поскаржитися на Росію у СОТ через безліч обмежувальних практик і вважає, що, вступивши до СОТ, Москва зобов'язана грати за правилами.



У США зафіксовано 3 смертельних випадки зараження рідкісним легеневим захворюванням - хантавірусом. Переносниками зарази є миші. Джерело зараження зафіксовано в національному парку Йосеміті.



Кілька людей з рудника Diavik Diamond Mine, що в Арктиці, стали свідками незвичайного і дуже дивного явища. Вони встигли зняти в небі щось схоже на НЛО.


Щонайменше 43 людини загинули і 150 отримали поранення через землетрус магнітудою 5,7, що стався в п'ятницю, 7 вересня, на кордоні повіту Ілян (провінція Юньнань) і повіту Вейнін (провінція Гуйчжоу) на півдні Китаю.



У меня пигментные
пятна появились в период беременности. Прошло уже два года, а они не исчезают. Что мне делать, лечится ли такое?



8 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +17...+19 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Багато людей на планеті намагається не відставати від сучасного темпу життя. Люди, які не байдужі до моди при будь-яких обставинах стильно та сучасно одягаються.