Чт, 2024-04-25, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовослужбовець не загинув, двоє зазнали поранень під час обстрілу.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Услугами проката автомобилей пользуются во всем мире. Кто-то хочет поездить на новом авто, так как ему надоело свое транспортное. Других пользоваться прокатом заставляет необходимость.


 

В 2015 году на постоянное место жительства в Германию прибыло рекордное число граждан из других стран Евросоюза - 685 485 человек.


 

 

Английское альтернативное название для Чешской Республики (Czech Republic) – Чехия (Czechia) официально может применяться с первого июля.


 

 

Затримання держслужбовців, які відбулися минулого тижня, - лише початок боротьби за очищення влади від корупції. Про це 3 липня заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.


 

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО: 38 разів - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і тричі - на Луганському напрямках.