Сб, 2024-04-20, 15:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман закликав фракції Радикальної партії та "Батьківщини" розблокувати роботу Верховної Ради та ухвалити рішення про призначення членів Ради Національного банку.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко мав телефонну розмову з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Глави держав скоординували позиції напередодні саміту НАТО, який відбудеться у Варшаві 8-9 липня.


 

 

5 липня, в день другої річниці визволення Краматорська, українська виконавиця кримськотатарського походження, переможниця "Євробачення-2016" Джамала дала безкоштовний концерт у місті.


 

Акціонерна компанія "Українська залізниця" для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом у літній сезон запустила 5 липня денний швидкісний поїзд категорії "Інтерсіті" №765/766 за маршрутом Київ - Миколаїв - Херсон.


 

 

Протягом минулої доби бойовики в зоні АТО 61 раз обстріляли позиції сил АТО, в тому числі з забороненої зброї. Про це сьогодні зранку 6 липня прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.