Пт, 2024-03-29, 15:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українська православна церква Київського патріархату 28 липня проведе богослужіння і хресний хід з нагоди річниці Хрещення Київської Русі, повідомив прес-секретар Київської патріархії архієпископ Євстратій (Зоря).

Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Тарифи можуть бути відкоректовані в бік зниження, якщо закупівельна ціна імпортного газу для України падатиме. Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.


 

Українські шахісти стверджують імідж українців як високоінтелектуальної нації. Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент України Петро Порошенко, вітаючи українських шахістів з Міжнародним днем шахів.


 

Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомляє, що в автомобілі журналіста Павла Шеремета спрацював безоболонковий саморобний вибуховий пристрій потужністю від 400 до 600 г у тротиловому еквіваленті.


 

 

В районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню.