Чт, 2024-04-25, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Рада національної безпеки і оборони доручила Кабінету міністрів збільшити фінансування державних органів влади, які відповідають за питання інформаційної та комп'ютерної безпеки.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-07-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Что же такое брюки чиносы и как их носить? Чиносы популярны уже достаточно долго, примерно около века. Но создавались они не как дань моде, а являлись униформой военных.


 

 

Квартиры на первом и последнем этажах многоквартирных домов обычно дешевле. Проживание на каждом из них имеет свои особенности, достоинства и недостатки.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що Київ введе біометричний контроль для всіх іноземців, які перетинають державний кордон.


 

 

Заступник міністра енергетики та вугільної промисловості заявив, що ніяких передумов для підвищення цін на газ він не бачить.


 

 

«Ми не будемо одразу подавати заявку на членство. Ми побудуємо реальну програму підготовки до вступу в НАТО.


 

 

До Одеси прибули військовослужбовці та техніка з різних країн, які братимуть участь в міжнародних навчаннях Sea Breeze-2017.


 

Згідно із програмою 10 липня відбудеться зустріч Комісії Україна-НАТО за участю президента України Петра Порошенка.


 

Впродовж минулої доби окупанти 38 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, з них 10 здійсненні із використанням мінометів різних калібрів.