Пт, 2024-04-19, 21:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Французька компанія Bourbon підписала меморандум про взаєморозуміння з Automated Ships Ltd. на будівництво першого прототипу автономного офшорного судна.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У четвер 13 липня в Україні очікуються грозові дощі, град, сильний вітер, крім Запорізької, Донецької та Луганської областей.


 

Єдина представниця України, яка залишилася на дистанції "дорослого" Вімблдонського турніру, Людмила Кіченок з Дніпра вийшла у середу до 1/4-ї змагань у міксті.


 

 

 

Жоден депутат парламенту Італії не взяв участь у заході в Римі, організованому росіянами на підтримку так званої "Днр".


 

 

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про збільшення операційної діяльності в Україні у 2018 році та відкриття нових рейсів.


 

 

Кожный покров является одним из важных органов человека, который к тому же всегда на виду. Вот почему, важно правильно ухаживать за кожей, чтобы не нанести ей вред.


 

 

З 11 по 14 липня в урядовому кварталі в центрі Києва заплановані масові заходи.


 

 

 

Атопический дерматит – недуг, который часто обнаруживается не только у детей, но и у взрослых.


 

 

На саміті Україна-ЄС у Києві головними будуть теми асоціації України і Євросоюзу і «безвізу», заявив заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв.


 

 

На сайте ukrvet.ua предлагается продукция компании Ukrvet. Здесь вы найдете все для ветеринарии и животноводства.


 

 

У сесійній залі ВР Ляшко звинуватив Луценка в ухиленні від сплати податків і закликав його сплатити податки, зокрема й за будинок площею 900 квадратних метрів.