Пт, 2024-03-29, 01:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Система правосуддя, що діє в Україні, має "рекордні" або близькі до "рекордних" показників серед усіх держав-членів Ради Європи.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Сенат США одностайним рішенням ухвалив двопартійну резолюцію, в якій Голодомор 1932-1933 рр. визнається геноцидом українського народу.


 

 

Білий дім уже прийняв рішення про розміщення американської військової бази на постійній основі в Польщі, сторонам залишилося вирішити суто технічні питання.


 

Тысячи людей в Украине ежегодно вынуждены проходить санаторное лечение. У всех на то свои поводы. Кто-то лечит сердце, кто-то дыхательную систему, а другие предпочитают совмещать классический морской отдых и процедуры в лечебнице


 

Прокурори оприлюднили деталі "полювання" за найрозшукуванішим злочинцем Франції Редуаном Фаїдом, який три місяці тому втік з в'язниці на гелікоптері.


 

 

"Такі порушення міжнародного права, які вже призвели до одинадцяти тисяч смертей, мають викликати протест у будь-якого політика, який поважає себе".