Пт, 2024-04-19, 22:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

ЄС засуджує будівництво Росією Керченського мосту, а також блокування судноплавства і мілітаризацію у Азовському морі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-10-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

кредит

 

 

Деньги нужны всем, но иногда они нужны особенно - прямо сейчас, в данную же минуту. Жизнь непредвиденная.


 

Україна буде однією з 5 країн-партнерів НАТО, які візьмуть участь у навчаннях Trident Juncture з 25 жовтня до 7 листопада цього року.


 

Росію чекає фіаско в спробах привести своїх кандидатів до влади. Таку думку висловив в інтерв'ю екс-посол США Стівен Пайфер.


 

У парламенті Великої Британії вважають, що уряд недостатньо серйозно ставиться до загрози з боку Росії у сфері пропаганди та інформаційної безпеки.


 

Уряд Румунії схвалив інвестиції в розмірі 1 млрд 672 млн румунських леїв (359 млн євро) для розширення та розвитку військової авіабази Campia Turzii.


 

"Посли країн "Великої сімки" схвалюють досягнуту між МВФ та українською владою домовленість на рівні фахівців про нову програму у форматі stand-by.


 

Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings прогнозує обмінний курс гривні до долара на кінець поточного року на рівні 29,5 гривні за долар.