Пт, 2024-04-26, 10:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:41
41 мішок із документацією НАК "Нафтогаз" знайшли на Київщині
Інші останні Кримінальні новини

У бункері під селом Білогородка Київської області люди, що відпочивали неподалік, знайшли 41 мішок із документами, які належали НАК "Нафтогаз України".

"Зайшли в середину і наткнулися на знахідку. Належність документів до НАК визначили за фірмовими бланками. Одразу після цього викликали слідчо-оперативну групу. Мішки опечатали й проводиться слідство", - повідомили активісти.

Представник НАК "Нафтогаз", що прибув на місце, підтвердив, що ці документи належать компанії і саме їх було вкрадено ще в лютому.

У березні МВС відкрило кримінальне провадження щодо посадовців НАК "Нафтогаз України" за розкрадання державного майна на суму понад 1,4 мільярда гривень, а колишнього керівника компанії заарештували.

Нагадаємо, 21 березня міліція провела обшуки в офісі компанії НАК "Нафтогаз Україна". Того ж дня попередній глава Нафтогазу Євген Бакулін був затриманий за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

26 квітня головою правління НАК "Нафтогаз України" призначений Андрій Коболєв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1047 | Додав: adminA | Теги: 41 мішок, Київщині, документацією НАК Нафтогаз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]