Пт, 2024-04-19, 03:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Украинец Александр Усик , 26 апреля, одержал 3-ю победу на профи-ринге, победив нокаутом в третьем раунде ганийца Бена Нсафоа.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Треба, щоб влада діяла рішуче в рамках закону, треба затримувати сепаратистів і наводити порядок в Україні. Ми хочемо показати, що Харків - це Україна, і ми будемо боротися за це.


 

Високий курс долара до гривні, який зараз спостерігається, пов'язаний з тим, що "ринок перереагував", проте останні два тижні спостерігаються "позитивні тенденції".


 

28 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +20...+22 градуси.


 

У Румунії помічено пересування військових частин до східних кордонів - через Бухарест у напрямку до чорноморського міста Констанца пройшов військовий ешелон.


 

 

Російський громадський діяч Михайло Ходорковський готовий допомогти з поверненням грошей в Україну, отриманих корупційним шляхом.


 

30 квітня в Національному музеї українського декоративного мистецтва відкривається виставка "Ікони святих воїнів" подружжя художників Софії Атлантової та Олександра Клименка.