Сб, 2024-04-20, 00:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
5 конкурентів Ківалова і 3 конкуренти Ландіка ЦВК зняла з реєстрації
Інші останні Політичні новини

Центральна виборча комісія (ЦВК) зняла з реєстрації 11 кандидатів-мажоритарників на виборах до Верховної Ради України, зокрема п'ятьох - в окрузі, де балотується народний депутат фракції Партії регіонів Сергій Ківалов.

На засіданні в середу ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати Дмитра Василевського, Вадима Гедульянова, Юрія Григоренка, Олександра Єфімова та Ганни Баришникової, які балотувалися в окрузі №135 (Одеса) шляхом самовисування, на підставі їх заяв, передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію ще трьох кандидатів у цьому округу. Отже, з 14 кандидатів, спочатку зареєстрованих у цьому окрузі, станом на середу залишилося шестеро.

Також у середу ЦВК скасувала реєстрацію трьох кандидатів в окрузі №43 (Донецьк): Юрія Броцила, Дмитра Павлова та Володимира Озерського. Раніше в цьому окрузі знялися з балотування ще двоє кандидатів. Отже, з 17 спочатку зареєстрованих кандидатів у цьому окрузі залишилися 12. У цьому окрузі балотується народний депутат фракції Партії регіонів Валентин Ландик.

А днями Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом в депутати Руслана Демчака по одномандатному мажоритарному округу №18 (Вінницька область). Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Центрвиборчкому.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1083 | Додав: nowyny | Теги: Реєстрація, ЦВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]