Вт, 2024-04-30, 14:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1795 1796 1797 1798 1799 ... 2324 2325 »



2 квітня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +5...+7 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-04-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Народный депутат Геннадий Москаль официально обратился к министру внутренних дел Виталия Захарченко и генпрокурору Виктору Пшонке.


Збірна України (U-17) на останніх хвилинах вирвала перемогу над Німеччиною, яка приймала міні-турнір елітного раунду відбору на ЧЄ-2013 в четвертій групі, і через шість років знову завоювала путівку до фінального турніру чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років.





Керівник київської "Батьківщини" Юрій Одарченко вважає Петра Порошенка достойним кандидатом у мери Києва.




Світлодарськ приходить до тями після пожежі на Вуглегірській ТЕС, яка зруйнувала чотири енергоблоки і повністю залишила 12-тисячне місто без тепла.



Якщо ти депутат Партії регіонів чи КПУ, це зовсім не означає, що ти дуже любиш Росію, це означає, що ти щиро ненавидиш Україну. Про це повідомив народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.




Британський фермер дошукувався відповіді, чи можна гнати горілку з молока, а прийшовши до позитивного результату, налагодив виробництво цього алкогольного продукту.




На минулих вихідних відбувся 22-й тур української футбольної прем'єр-ліги. Подією туру стало повернення київського "​​Динамо" на друге місце з четвертого.



Дуже важким для "Українських Отаманів" виявився матч чвертьфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) проти "Бакинських Вогнів", який відбувся в столиці Азербайджану.





Історики відшукали темні плями на репутації найбільшого англійського поета.



Сидячий страйк оголосили співробітники служби прикордонного контролю аеропорту другого за величиною єгипетського міста Олександрія.




Всі закордонні відділення кіпрських банків - у тому числі в Україні, Росії, Румунії, Сербії й низці інших країн - будуть поступово продані.



У головному бою київського турніру "Бокс на SUPER – швидкості" інтерконтинентальний чемпіон за версією Всесвітньої боксерської федерації (WBF) в напівлегкій вазі киянин Тимур Ахундов став новим чемпіоном WBF.




"УДАР" закликав киян не йти на акції протесту, за участь у яких платять гроші.




Найкращими спортсменами України у 2012 році стали фехтувальниця Яна Шемякіна та боксер Василь Ломаченко.