Сб, 2024-07-27, 05:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2323 2324 2325 2326 2327 ... 2339 2340 »


Нова смерть сталася у Київському зоопарку: помер 4-річний самець оленя Давида, якого занесено в Червону книгу.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2011-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) програв у гостях португальському "Порту" у стартовому матчі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА з рахунком 2:1.



Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що Україні необхідно позбутися залежності від російських енергоносіїв.



14 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.



У вівторок, 13 вересня, Європейський союз запропонує механізм, що припиняє дію Шенгенської угоди в ряді країн. У першу чергу, цей захід спрямований проти Греції, потік нелегальних мігрантів з якої став надто великим.



Десятки британських футболістів, включаючи гравців англійської Прем'єр-ліги, не пройшли тести на прийом кокаїну, екстазі та канабісу.


У Японії у передмісті Йокогами відкрили заклад під назвою "Lastel" - готель для небіжчиків, де можна розмістити 18 мертвих "постояльців" в комфортабельних охолоджуваних трунах.




Астрономи з Південної європейської обсерваторії (ESO) представили на конференції "Екстремальні сонячні системи" в Швейцарії список з 50 нових екзопланет, відкритих за допомогою спектрографа HARPS.


Дослідники з Амстердамського вільного університету (Нідерланди) відкрили молекулярний механізм, що дозволяє мозку редагувати пам'ять, зокрема забувати неприємні спогади.


Дружина мера Києва Леоніда Черновецького Аліна Айвазова планує відкрити у Києві магазини високої моди, ювелірні бутіки для мільйонерів, ресторан змішаної кухні, де готуватимуть за її рецептами та знятися в кіно.


У вівторок, 13 вересня, о 9:00 у Києві стартував перший міжнародний нафтовий саміт. Це перший захід подібного масштабу в Україні.


Дружини затриманих у Лівії українців просять уповноважену Верховної Ради з прав людини Ніну Карпачову посприяти звільненню їх чоловіків, йдеться в повідомленні прес-служби омбудсмена.


Об'єднання опозиційних партій "Комітет опору диктатурі" ініціює відставку голови Верховної Ради Володимира Литвина.



Тропический ураган "Катя", зародившийся над Американским континентом, пересек Атлантический океан и ударил по Европе. Самый серьезный ущерб нанесен Великобритании, где уже отмечены человеческие жертвы, и Германии.



Друге місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт" у бразильському місті Сан-Пауло посіла українка Олеся Стефанко. Переможницею конкурсу стала темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес.