Пт, 2024-03-29, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:23
Автомати та пістолети "пішли по руках"- міноборони втратило контроль над зброєю
Інші останні Кримінальні новини
Підвідомчі підприємства держконцерну "Укроборонпром" незаконно розпоряджаються бойовою технікою і зброєю. Про це свідчить звернення заступника міністра оборони Артуро Франциско Бабенко до керівника "Укроборонпрому" Сергія Громового, текст якого є у розпорядженні ZN.UA.

Керівництво Міністерства оборони просить держконцерн вплинути на ситуацію і сприяти поверненню цього військового майна Міноборони. У листі мова йде всього лише про деякі епізоди великого списку. Вони дають зрозуміти, що ситуація в цій сфері ні Міноборони, ні "Укроборонпромом" не контролюється.

У листі Артуро Франциско Бабенко повідомив, що на Балаклійському ремонтному заводі знаходиться майже 20 тис. одиниць стрілецької зброї, що потрапили туди ще в 2010 р. нібито для передпродажної підготовки.

Київський бронетанковий завод у свою чергу ніяк не бажає повертати Міноборони 57 одиниць стрілецької зброї. З'ясувалося, що це бойова зброя використовує якась команда позавідомчої охорони, при цьому відповідна ліцензія і дозвільні документи на володіння і носіння зброї на підприємстві відсутні. Керівництво заводу також не бажає повертати Міноборони п'ять БТР-80, які нібито відремонтовані підприємством за обігові кошти.

Також Миколаївський бронетанковий завод примудрився залишити тільки корпуси від п'яти БТР-80, переданих йому Міноборони для проведення капітального ремонту. Ще 17 БТР-70 підприємство ініціативно відремонтувало і намагається якимось чином продати, але вже без участі військового відомства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: Міноборони, Пістолети, Автомати, пішли по руках | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]