Пт, 2024-03-29, 16:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В останній день сьомого етапу Кубка світу FINA з плавання у Токіо українська спортсменка Дарина Зевіна завоювала золоту медаль.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Відразу після візиту в Україну, який пройде 12-13 листопада, Кокс і Кваснєвський полетять до Брюсселя, де представлять в середу остаточний звіт на засіданні Конференції президентів Європарламенту.



12 листопада в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +9...+11 градусів.




Українські судна на Дунаї часто стають жертвами нападів піратів з Румунії та Сербії, проте влада цих країн нічого не робить для боротьби зі злочинцями.




Президент Віктор Янукович не збирається звільняти Юлію Тимошенко, а всі його заяви та звернення - лише спроби затягнути час і дезінформувати представників ЄС.




Эксперты международного рейтингового агенства Fitch прогнозируют девальвацию курса гривни до уровня 9 гривен за доллар до конца 2014 года.




Американський інвестиційний фонд Franklin Templeton придбав 20% зовнішнього боргу України.




Важный для ассоциации Украины с ЕС вопрос будут решать специальная рабочая группа и профильный парламентский комитет .




Харьковский «Металлист» проиграл с крупным счетом матч 16-го тура чемпионата украинской футбольной Премьер-лиги в Донецке – «Металлургу» - 0:3.


Європейська комісія, вітаючи голосування в першому читанні "євроінтеграційних" законопроектів, закликає Україну поквапитися з їх ухваленням у другому читанні і вирішенням ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.