Чт, 2024-04-25, 11:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Более 100 грузовиков уже пятые сутки стоят на украинско-белорусском КПП в Козельце (Черниговская область).
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У той же час Україна намір розробляти Суботінське родовище з італійською Eni і французькою Electricite de France (EDF).




17 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +5...+7 градусів.



Бойовик Дмитро Соколов, заблокований силовиками в одному з будинків під Махачкалою, взяв на себе відповідальність за підрив рейсового автобуса у Волгограді.



Комитет сената США по иностранным отношениям провел слушания « Ключевой момент для Восточного партнерства : Перспективы Украины , Грузии , Беларуси , Армении и Азербайджана ».



Нуланд поставила точку: «Если страны «Восточного партнерства» войдут в ЗСТ с ЕС, мы получим большое пространство свободной торговли от Лос-Анджелеса до Донецка».


Главный тренер национальной сборной команды Украины Михаил Фоменко на послематчевой пресс-конференции поделился впечатлениями от первого матча плей-офф квалификации ЧМ-2014 со сборной Франции.



Когда-то люди хранили информацию на папирусе, глиняных дощечках и других подобных носителях. Время не стояло на месте, люди изобрели бумагу, и вместе с ней стали появляться книги, газеты, журналы.



Нещодавні угоди про вільну торгівлю між Росією та Україною та Молдовою, що входять до Східного партнерства, можуть повністю зберігатися в разі вступу цих країн в асоціацію з Євросоюзом.



Молдова виконала у повному обсязі план дій з візової лібералізації, і Єврокомісія рекомендуватиме скасувати візи для подорожей громадян Молдови країнами ЄС.




У першому матчі раунду плей-офф відбору до чемпіонату світу збірна України впевнено обіграла збірну Франції.