Чт, 2024-04-25, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
Бій Усик – Брієдіс - де і коли дивитись
Інші останні Спортивні новини

Де і коли дивитись бій Усик – Брієдіс

Переможець отримає два чемпіонські пояси, перепустку у фінал WBSS і 1,6 млн доларів.

Український загальнонаціональний телеканал «Інтер» є транслятором гучного бою у важкій вазі між українцем Олександром Усиком  і Майрісом Брієдісом. Про це повідомляє Sport Arena.

Трансляція бою Усик-Брієдіс на «Інтері» розпочнеться в суботу, 27 січня, о 22:15 за київським часом. Поєдинок відбудеться в Ризі на однойменній 10-тисячній арені.

У цьому бою на кону стоятимуть два чемпіонський титул - Усик проведе четвертий захист пояса WBO, а Брієдіс спробує вдруге відстояти титул WBC.

Переможець бою Усик-Бріедіс отримає путівку в фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) і шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

За неофіційною інформацією, Усик і Брієдіс за бій гарантовано зароблять по 800 тисяч доларів. Ще 800 тисяч доларів забере переможець.

Нагадаємо, Олександр Усик спробує стати першим за сім років українцем, який здобув перемогу в об'єднавчому бою. У липні 2011 року Володимир Кличко, який володів на той момент поясами WBO, IBF і IBO, одноголосним рішенням суддів розібрався з Девідом Хеєм і відібрав у британця пояс WBA.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 689 | Додав: adminA | Теги: бій Усик – Брієдіс, де і коли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]