Сб, 2024-04-27, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Німецька залізниця (Deutsche Bahn) призупинила міжнародні перевезення по всій країні через ураган "Фрідеріке".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Ведь существует также испанский, украинский, польский, американский, итальянский ламинат. На первый взгляд, ответ очевиден – это качество.


 

Звільнені українські заручники  18 січня зустрілися з послами та представниками посольств країн Європейського Союзу та G7.


 

История гигиены такая же древняя, как история всего человечества. Не последнее место в ней отводится уходу за полостью рта. Кстати, зубная щетка – самое старое приспособление.


 

 

Македонія буде запрошена приєднатися до НАТО, щойно вона вирішить суперечку з Грецією щодо своєї назви.


 

Сегодня много людей ищет высокооплачиваемую работу за рубежом. Украинцы очень часто выезжают в Польшу. В Польше для украинцев благоприятные условия.


 

 

Швеція надішле листівки до 4,7 мільйона домашніх господарств із інструкціями щодо поведінки у разі настання війни.  


 

 

Газовое оборудование характеризуется надежностью и доступностью, но и оно иногда может давать сбои в работе.


 

Двоє людей загинули в Нідерландах в результаті штормового вітру та сильних опадів, які паралізували рух транспорту на території країни і призвели до скасування авіарейсів.


 

При плануванні ремонту, важливо пам'ятати, що гарний зовнішній вигляд приміщення, - це не єдине, до чого потрібно прагнути


 

 

Известно, что история имеет обыкновение повторяться, разворачиваясь по восходящей спирали.


 

Всё разнообразие мультикоптеров – радиоуправляемых летательных аппаратов с различным количеством несущих винтов, из которых наибольшее распространение получили квадрокоптеры,


 

 

Уряд Іспанії налаштований рішуче у тому, щоб завадити екс-главі уряду Каталонії Карлесу Пучдемону знову його очолити.


 

 

Німеччина й Австрія виступають за скорочення нелегальної міграції до країн Європейського Союзу та зміцнення зовнішніх кордонів спільноти.


 

Про це заявив новий глава Міноборони Польщі Маріуш Блащак на зустрічі з помічником президента США з національної безпеки Гербертом Макмастером у Вашингтоні.


 

У багатьох частинах Німеччини школи залишаються закритими, оскільки країна готується до снігової бурі, що може прийти із заходу та принести сильний сніг, дощ і поривчастий вітер.


 

 

С украинских нотариусов сняли ответственность за несоблюдение безналичной формы расчета при сделках купли-продажи имущества.


 

 

Британські парламентарії проголосували за законопроект уряду про Brexit, підтримавши таким чином прем'єр-міністра Терезу Мей.