Сб, 2024-04-27, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Национальное агентство по вопросам предотвращения коррупции утвердило выводы о результатах анализа 275 отчетов политических партий об имуществе, доходах, расходах.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Отчего возникают болезни у офисных работников? У каждой болезни своя причина.


 

 

Представитель Украины в подгруппе по вопросам безопасности Трехсторонней контактной группы Евгений Марчук заявил, что угрозы большой войны на Донбассе нет.


 

Радник президента США з національної безпеки, генерал-лейтенант Герберт Макмастер заявив, що запевненням Росії про невтручання в справи інших держав вже ніхто не вірить.


 

 

Для всього Заходу і для Німеччини зокрема конфлікт на Донбасі не є ні замороженим, ні забутим.


 

На турнірі в австралійському Брісбені українські тенісисти Еліна Світоліна та Олександр Долгополов пробилися до чвертьфіналу, їхня співвітчизниця Леся Цуренко зазнала поразки


 

Ескалатор, який з’єднує Борщагівську лінію швидкісного трамвая з Центральним залізничним вокзалом, ввели в експлуатацію після майже дворічного ремонту.


Головні інновації науки й технологій 2017 року

 

На порозі новий рік, і ми підбиваємо підсумки. «Дім інновацій» зібрав до одного списку 37 головних технологічних розробок і наукових відкриттів 2017 р.


Італія розпочинає своє головування в Організації з безпеки і співробітництва в Європі на 2018 рік. Про це повідомив посол Італії в Україні Давіде Ла Сесілія у Twitter.