Сб, 2024-04-27, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Гібралтар має право накласти вето на будь-яку частину угоди щодо Brexit, яка буде укладена між Великою Британією та Європейським Союзом.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 1-2 лютого 2018 року відвідає з робочим візитом Королівство Нідерланди.


 

 

Украшения деловой женщины должны быть сведены до минимума – не более трех, включая обручальное кольцо (это если следовать строгому дресс-коду).


 

Федеральний уряд Німеччини дотримується думки, що зняття європейських санкцій проти РФ можливо лише після усунення причин їх виникнення.


 

В уряді Іспанії переконані, що парламент Каталонії може висунути іншого кандидата на посаду глави женералітату (уряду) замість Карлеса Пучдемона.


 

Президент Франції Еммануель Макрон закликав Туреччину не перетворювати операцію проти курдських загонів на півночі Сирії у повноцінне вторгнення в країну.


 

Акція на підтримку колишнього каталонського лідера Карлеса Пучдемона відбулася в Барселоні. Під час мітингу відбулися зіткнення активістів з правоохоронцями.


 

 

В Чорне море увійшов британський есмінець HMS Duncan, оснащений крилатими протикорабельними ракетами і системами стеження.